Hihhii, on taas tänään ollu niin aktiivinen koirapäivä, että kerrankin on aihetta mistä kirjoittaa! Mukavaa eikös. Vähemmän mukabaa tässä koirailussa on taas se, että Hildan toinen korva on tas tosi pahasti tulehtunut, kun säät ovat kosteampia. Jaa nähdä auttaako tipat korviin vai onko edessä lääkärireissu. Tässäpä kuitenkin tämänpäiväisistä;

Aamulenkille suoriuduttiin siis puoli neljän maissa iltapäivästä, kaiketi kolmen koiran voimin. Mukana Hildan lisäksi oli Junnu, sekä Marikan irlislapsi Riina.
Junnu ja Riina leikkivät innoissaan heti alusta asti, kun taas Hilda keskittyi enimmäkseen komentamaan nuorisoa. Niimpä Hilda saikin viettää lenkkinsä suurimmaksi osaksi hihnan jatkona, että Junnu sai leikkiä rauhassa 'tyttöystävänsä' kanssa. Lenkki oli jotakuinkin 4km pitkä, mutta koirathan keskenään riehuessaan juoksivat varmasti tuplasti enemmän.

Lenkin jälkeen saimme sitten Marikan kanssa päähämme, että kun ollaan aloitettu, niin eiköhän sitä samalla treenata ja lenkitetä loputkin koirat.
Vaikka vettä tuli aluksi taivaan täydeltä, tuli vaan puheeksi, että jälkipelloille ois vielä päästävä, ennenkuin talvi yllättää.

Ensin jäljestää sai Hilda, joka oli innokas kuten aina... Jäljen alku meni jotenkin vähän hassusti, luultavasti itse tein sen ihan vinoon, jolloin Hilda nosti pään muutaman kerran. Loppujäljen Hilda meni kivasti ja ajoi itse sopivalla nopeudella. Aika hyvin, kun ajatellaan että viimekerta meni oikeasti aika penkin alle.

Toisena reippaana jäljestäjänä oli corgi Pinja. Pinteli oli ensimmäistä kertaa elämässään jäljellä ja hyvinhän se ajoi.Vauhti ja tekniikka oli sopivat, ja intoahan riitti! Siinä koirassa olis näemmä potentiaalia pidemmällekin melkein joka lajissa! Hyvä Marika ja Pinja!

Sitten käytiin vielä jälkien jälkeen kävelemässä pikkulenkki Hildan ja Pintelin kanssa, ja matkalla juteltiin muummuassa mikä olisi kiva koira seuraavaksi. Paimenrotuja katsellessa. Oikeastaan tulin siihen lopputulokseen että pitkäkarvainen hollanninpaimenkoira ja mudi kiinnostaisivat kaikkein eniten! Eikun siis tutustumaan rotuihin! :)