Piti se sitten minunkin alkaa tällainen blogi värkkäämään, lähinnä tuon koiran toko-, jälki- ja hakutreenaamisen takia, ja osaksi siksikin, että olen 'hieman turhan laiska' kokonaista kotisivustoa päivittelemään. Ihan kun en muutenkin roikkuisi tarpeeksi koneella :)

Ja tässä sitä siis ollaan.. koneella. Oliko yllätys? Treeneihin pitäisi varmaan kohtapuoliin häipyä, että saisi jotakin tehtyä, mistä kirjoittaa.
Tokoa ois tänään siis tarkoituksenamme ottaa.. Tuossa isolla kentällä, kun siihen vihdoinkin saimme valot! Hildan kanssa varmaan astetta pidempiä seuraamiskaavioita.. Liikkeestä seisomista, jossa onkin paljon hiottavaa näin tauon jälkeen.. Ja sitten kaukokäskyj ehkä jos Hilda malttaa ja kontakti on sopiva. Ja tietenkin kestosuosikkimme piiiiiiiiitkät luoksetulot kuuluvat kerhoon.
Kuvia ei tämänpäiväisistä treeneistä ole tulossa, koska kello on oikeasti jo pian 7, ja ulkona on aika perhanan pimeää. Yh.
Jatkossa lupaan koittaa saada kameramiehiä mukaan treeneihin, ihan vain itsellenikin todistaakseni kuinka järkyttävältä näytän, kun pää punaisena karjun kauniita sanoja ja käskyjä koira-raukalleni.
Onneksi se saa makkaraa ja tennispalloa kestettyään kiltisti parikymmentä minuuttia kentällä kanssani.. Ei pahempi palkka, eihänn?

Tänään ei muuta koiramaista ohjelmaa oikein olekaan, mutta ensiviikolle taisimme Katjan kanssa sopia jotakin jäljille lähdöstä.. Mukaan lähtee varmaan Hilda ja Katjan saksanpaimen Riina.
Lisäksi katjan mustaterrerivaari Romin trimmauksesta/leikkelystä puhuttiin.. viimekerrasta onkin jo aikaa sen verran että ukko on varmasti hommannut jo uudet ja hienot paskatakut turkkiinsa, ihan vain minua naurattaakseen! Heh.

Tänään siis treeneissä pienempi porukka, eli ne muut saavat yksilöllisempää käskytystä ja pilkunviilausta minun ja Hildan tuomaroidessa 'suorituksia' ankarasti.
Mukaan ovat tulossa Marika, ilmeisesti irlistyttö Riinan kanssa.. Lieneekö syynä Marikan (the-tuleva-tokotykki!) corgi Pinjan juoksu. Mutta eiöhän me irliksenkin kanssa jotakin pikkuisia tokoiluja saada kasaan, sen näkee pian! Raporttia seuraavassa jaksossa! :))
Marikan ja Riinan lisäksi kentällä aikoivat pyöriä Pia ja lagotto(norsu)poika Junnu. Junnun kanssa varmasti seuraamisen alkeita ja paikallaoloja hiotaan, onhan herralla ikää jo hienot 1v!

Nyt on kuitenkin aivan pakko lähteä etsimään heijastimia, tennispalloja, makkaroita ja muita varusteita ettei aivan myöhästytä! Lisää ininää blogiin mahdollisimman pian ja niitä ajankohtaisia treenikuvia myös!