Taas oli virallinen sunnuntaitokopäivämme, tällä kertaa neljän koiran voimin mentiin koulun kentällä. Mukana oli mun ja Hildan lisäksi Pia ja Junnu, Marika ja Riina, sekä Johanna ja Riella.

Riina aloitti tokoilut tälläkin kertaa.
Katsekontakti  Riinalla oli parantunut viimekerrasta huimasti ja luoksetulot olivat jälleen vauhdikkaita. Istumistakin opeteltiin, välillä Riinan keskittyminen oli hieman herpaantua häiriökoirien takia. Hyvin se kuitenkin meni, kovasti kotiläksyjä vaan!

Riinan jälkeen pikku-Riella (4-5kk) otti Johannan kanssa muutaman hienon luoksetulon, niin että pidin Riellaa ja Johanna kutsui sen luokseen pienen matkan päästä. Ihania nuo pennut :)

Riellan jälkeen vuorossa oli Junnu, joka otti luoksetuloja ja pientä seuraamispätkää , jotka onnistuivat monta kertaa paremmin kuin viimekerralla. Hyvä Pia ja Junnu! Myös paikallamakuuta otetiin ja sekin onnistui loppupeleissä kivasti, vaikka aluksi Junnu olikin hieman toista mieltä maassa makaamisesta. Kyllä siitä kelpo poika tulee! Vielä joskus..

Viimeisenä otin Hildan, jonka kanssa seuraamispätkiä ja luoksetulon keskelle tulevaa pysähdystä. Aluksi pallon kanssa, sitten ilman. Hyvin onnistui. SEuraamisessa Hilda jäi välillä ilman hihnaa hieman jälkeen, ja oli muutenkin laiskalla tuulella. Paljon en sitten viitsinyt tehdäkään, senverran olin tyytyväinen eiliseen!

Ensisunnuntaina taas, toivotaan että Henriikka ja Seri tulevat myös paikalle!