28.3

Pihatokoilua. Otettiin alokasluokan liikkeitä. 

Luoksetulo, liikkeestä maahanmeno, seuraaminen ja tokohyppy ok :) Hilda toimii ja kontakti on säilyny ennallaan!

 

29.3

Agilityä Ruukin maneesilla jälleen. 

Harjoituksia oli tälläkertaa peräti 4, kaksi Jennan ohjaamana ja kaksi itsenäistä.

Ensimmäisenä otettiin Hildan kanssa pujottelua. Se on alkanu sujumaan hiljalleen paremmin ja Hilda osaa jo ite kattoa ensimmäisen välin, että kummalta puolelta tarvii mennä sinne kepeille. Muuten pujo on vielä vaikea, tökkii. Hitaasti mentynä toimii ok. Ja mihinpä meillä ois kiirettä?

Ohjattuna harjoituksena oli 3-luokasta otettu koukero. Aitoja ja putkia vain, mutta ihan hemmetin vaikeita kulmia aidoille ja 0-putkia. Ensimmäisellä kerralla harjoitus meni puhtaasti läpi, mutta Hilda hitaili hieman. Niimpä otimme saman harjoituksen uudemman kerran isommalla vauhdilla ja kokeilimme myös toisenlaista ohjausta toiseen putkeen. Kohtalaisen hyvin onnistui :)

Toisena itsenäisenä oli kolmen aidan koukero, jossa piti pyöritellä erilaisia kulmia silleen, että hyppyjä tuli muistaakseni 14. Vähän meni välillä 'kierräkierrräkierrrrääää' kirkumiseksi, kun Hildalla meinasi tulla muutamia takaisinhyppyjä aidoilta. 

Viimeisenä karjoituksena oli takaaleikkaus. Keinu, pussi ja aita. Harjoitus meni namilautasen kanssa ok, ja myöhemmin ilman namiakin. Namilautanen oli siis, että Hilda irtoaisi aidalle ja pääsisin itse leikkaamaan. 

Oli taas kivaa treenata ja kiitokset Jennalle!!