Oiiii olipa taas ihana treeni ja tuntuu niin hyvältä, ku sellanen olo että koira toimii! Ite taas sössin niinku aina jotai pikkujuttuja kuten valssit (ei tullu lapsesta tanssijaa ei) ainakin aluksi, mutta kivaa oli siltiki!

Alussa otettiin nopea pikkurata, johon kuului aitoja, rengas, putki ja puomi. Kivaa oli. Yhden valssin sössin aluksi korvaamalla sen 'sylikäännöksellä' joka on Hildalle aika hankala juttu. Sen kohdan otimme uudestaan valssin kanssa ja heti toimi paremmin!

Pikkuradan jälkeen opettelimme yksittäisinä esteinä keinua ja A-ta, sekä pujoa. Näistä luvassa videoita jatkossa=)

Pitemmällä radalla oli aita, putki, aitoja, pussi, toinen putki, aitoja, rengas ja kolmannen kerran putki. Rata oli mulle ja Hildalle sopivasti vaativa, mutta ensimmäisellä yrityksellä saimme koko hässäkän läpi. Itse unohdin yhden valssin ja kolmannen putkeen ohjauksen sössin aika lahjakkaasti, mutta olen silti tosi tyytyväinen. Hilda oli ihana ja kuunteli hyvin, mitä nyt välillä liikkui hieman laiskasti :) Tästäkin videoaineistoa tulossa, kunhan osaan hävittää äänet niistä:))

Satun selkeä ja kärsivällinen ohjaus, sekä hyvät esimerkit omista tilanteistaan radalla olivat myös hyviä ja osuvia, kiitoksia!