Hiphei taas !

Nyt on jo korkea aika päivittää tätäkin blogia.

Hilda sai pennut 9.9.2009. Lapsia syntyi 6, 5n+1u. Pentujen nimiksi tuli Alba, Astra, Aurea, Angelina, Amerindia ja Alfonso. Kaksi kuukautta pentujen kanssa meni mukavasti ja viime viikonloppuna viimeisetkin pallerot lähtivät uusiin koteihinsa. Kuvassa Astra, eli nyttemmin Sylvi.

Tottelevaisuustreeneissä Hildan kanssa ollaan käyty mammaloman jälkeen muutaman kerran. Lähinnä vanhoja juttuja ollaan palauteltu mieliin, seuraamisen käännöstarkkuuksista luoksetuloihin. Uutena asiana ollaan otettu merkinkiertoa, ihan vaan mielenkiinnon vuoksi. Kokeita ei ole suunnitelmissa, möllit jos jossain on, niin laitetaan harkintaan :D

Agilitytreeneissä ollaan käyty muutaman kerran myös. Muutaman raskauskilon takia Hildan kunto ei vielä ole ihan huipussaan, mutta mukavaa on silti ollut ja tuntuu, että pieni tauko on tuonut selkeyttä treenaamiseen. Lisäksi omakin innostukseni on taas huipussaan kun koira toimii ja tauon jälkeen saa taas aloitella rauhassa, puhtaalta pöydältä. 

Näyttelyitäkin olen Hildalle miettinyt, mutta pentujen jäljeltä turkki on todella huonossa kunnossa. Jos mitään ei ole tehtävissä ennen Kajaanin KV:tä tammikuussa, tupsuttelen rouvan lyhyeen turkkiin ja tähtään sitten vaikka kesäksi jonnekkin. Hildan arvosteluita lukiessa tuli vaan taas innostus lähteä kehään, kun JUN arvosteluissa lukee jokaisessa "lupaava nuori koira" :) 

18.11.2008 OLI JO LUNTA !!